Tags

, , , , , ,


7H33 Borås – Semestersummering. I sommar har bloggen 7H33 Borås semestrat hemma i Borås Stad. Det har varit en av våra bästa semesterledigheter på länge. Vi har valt att fira vår semester i vår egen stad, och försökt och faktiskt upptäckt vår egen stad Borås på nytt.

En dag gick vi runt på Borås Djurpark, och det var en av höjdpunkterna under semestern. Den nya anläggningen för våra svenska rovdjur imponerade och i allt var Djurparken en helt fantastisk upplevelse.

Vi har också besökt ett antal Sommartorsdagar i Borås City och sett och hört helt fantastiska artister som kommit till Borås för att underhålla oss Boråsare.

Promenader med kamera under semestern utan fastställda mål och utan några tider att passa i Borås har visat fram vår stads skönhet på ett sätt som man kanske inte tänker på när man är i stan och jobbar när det inte är semester.

Borås är vacker på både dagar och kvällar, och några av kvällspromenaderna har varit helt magiska. Sommarvärmen, vårt Nordiska ljus på sommarkvällarna och den vackra miljön kring Viskan och Sandwalls Plats gör Borås till en fantastisk turistupplevelse för alla turister men även för oss som bor och lever i Staden året om.

Med hjälp av buss, tåg och bil har vi gjort några små dagutflykter, där en gick till  Göteborg för att äta räksmörgås

och den andra till Boråsarnas egen Riviera Varberg för den årliga traditionen att få bada i havet åtminstone en gång per år.

Summa summarum så får årets semester betyget “Gööör bra” och Borås befäster sitt betyg som Världens Bästa Stad 2011 – som inte kan bli annat än “Världsklass

Advertisements