Tags

, , , , , , , ,


7H33 Borås – Sommartorsdagar. Borås Stad upplevde idag sin tredje sommartorsdag den 12 juli. På Scenen stod en liten kvinna med en mycket stor röst. Lisa Miskovsky gästade Boråsarna och sjöng så att vi alla blev andäktiga.

Varför Borås denna sommar blivit förärande med så fantastiska artister är en fråga bland alla Boråsare. För två veckor sedan sjöng Loreen så att vi alla nästa grät, och nu toppades detta med Lisa Miskovsky.

Borås Stad har utvecklats från en sovstad från början av 80-talet till en världsmetropol i början av 10-talet. Och vinnarna i allt detta är alla vi Boråsare som valt att bo kvar i vår stad.

I kväll den 12 juli 2012 fick vi alla uppleva något som gör att vi i efterhand kommer att både minnas och tänka till ordentligt. Möjligtvis var de direkta ovationerna något lugnare än när Loreen gästade vår stad. Men effekten när applåderna lagt sig var dessto större. Ännu en gång fick Borås uppleva en världsartist som gav av både sig själv och sin konst på Stora Torgets scen för oss alla som kommit till Borås City för att njuta av en stund av samhörighet och underbar underhållning.

Det är dagar som dessa som vi alla är tacksamma att vara Boråsare. Tack till Borås City och ett stort tack även till Borås Stad för upplevelser som dessa som får oss tillsammans att lyfta vår stad till nya nivåer. Läs mer på mynewsdesk