Tags

, , , , , ,

7H33 Borås – Semesterspecial. Här kommer ett semestertips för dig som ännu inte lärt känna Borås Stad. Sannolikt tänker du nu – “vad menas med detta – alla vet ju att det regnar i Borås“. Men tänk vad fel man kan ha om man tänker så. Borås erbjuder i sommar ett mellanting mellan upplevelser man kan få i södra Bayern, i London eller på Afrikas savanner.  Med Borås Djurpark så står sig Borås starkt även i en nordeuropeisk jämförelse. Stadens egen djurpark har en savann där man kan se vilda djur i sitt rätta element. Elefanter, giraffer, tigrar, lejon, geparder, chimpanser och pingviner är några av de djurarter man kan se i Borås.

Många restauranger och caféer i Borås City har under åren öppnat uteserveringar. Längs med Viskan på Sandwalls plats råder en stämning som väl kan mäta sig med den största folk och jubelfest i Bayern. Borås City och Knalleland bjuder på shopping i världsklass. Borås förvaltar ett arv som textilstad, och här kan du shoppa kläder och skor i parti och minut. Gågatan i Borås kanske inte riktigt kan mäta sig med Oxford Street i London, men när man väger in allt annat staden bjuder på, så är Borås Citys samlade utbud strået vassare än vad Europas storstäders shoppinggator kan erbjuda

Skulle du dessutom befinna dig i Borås en torsdagskväll, så är det fullt ös på Stora Torgets sommarscen, och här bjuds på kända artister som underhåller hela juli månad. I Borås är detta givetvis helt gratis.

Vi på bloggen 7H33 Borås ger staden Borås betyget “Världsklass” och tycker att sommarens utbud i Borås helt enkelt är “Göör bra”. Hoppas att även du hittar hit och får uppleva vår fantastiska stad. (läs hela pressreleasen på mynewsdesk)

Advertisements