Tags

, , , , , , , , , , ,

7H33 Borås – Midsommar. En härligt blå himmel möttes oss Boråsare imorse. Det är midsommarafton och livet känns ganska härligt. En del av oss inleder vår semester i samband med midsommarhelgen, för andra är det någon vecka kvar till sommarsemestern, medan andra kanske önskar att dom hade ett jobb ett gå till. Oavsett vilket, så är det midsommar för oss allesammans. Vi är inne i årets ljusaste period och Sverige är just så somrigt som det kan bli i dessa dagar. För dig som vill dansa runt en midsommarstång med andra, men inte vet vart du skall bege dig, så har Borås Tidning en mycket bra uppställning över midsommarfiranden i Borås Stad och Sjuhärad (läs mer)

Vädret lär dock ändra sig under dagen. Borås Tidning förutspår regn (läs mer) och det gör även Göteborgs Posten som efter väderprognosen föreslår att man skall ut och äta sillen i gröngräset per omgående för att slippa regn senare under dagen (läs mer). Därför avslutar vi nu morgonkaffet och beger oss ut i trädgården för lite gräsklippning innan det är dags för midsommarlunch, och önskar med detta lilla inlägg alla våra läsare en alldeles underbar Midsommar 🙂

PS: För dig som inte är i Borås över midsommar men av nostalgiska skäl vill se fotografier från Borås, så finna några sådan i följande länk (läs mer)
Advertisements