Tags

, , , , , , ,

7H33 Borås – PT:s Kulturskola. 7H33 Borås har efter lång fundering anmält sig till personlig coaching i hur man lyckas föra sig i kulturens salonger. Detta då 7H33 Borås i ett senare skede skall börja med kulturrapporter. Till mentor har vi valt PT, som är mycket efterfrågad utifrån sin känsla för vett och etikett. (PT är som ni läsare förstår en pseudonym för en välkänd person som i sin roll som personlig coach inom kulturens område valt att bli omnämnd med ett alias för att inte 7H33 Borås läsare allt för lätt skall lista ut vem denne personlighet är).

Nyligen besökte PT och hans kära hustru kulturen. Kulturen befann sig då på Göteborgs Filmfestival. PT med äkta hälft hade aldrig varit på filmfestivalen i Göteborg tidigare. Det har ju känts otroligt okulturellt, kommenterade PT. Nu skulle det bli ändring. PT lärde sig ett par saker under sitt besök hos kulturen som han tänkte dela med sig av i sin Kulturskola.

Lektion 1 – vad man äter på en kulturbiograf.
MAN PRASSLAR INTE MED GODISPÅSAR PÅ EN KULTURBIOGRAF. man äter mjuk mogen banan. tyst. eller vitt limpbröd som man gröper ur en limpa…. schhh, smaska inte.

…stay tuned… fortsättning kommer….
Advertisements