Tags

, , , , , , , ,


7H33 Borås – Aktuellt. Det är vinter i Borås Stad. Och ingen dålig vinter heller. Kvällen uppvisar en klar himmel och vi kan nog vänta oss en rejäl köldknäpp under natten. Bilden ovan är tagen vid 07:40 snåret vid Viaredssjön, och det är med glädje vi Boråsare nu kan notera att ljuset är på väg att återvända. Gryning vid 07:30 – det betyder att vi nu börjar gå mot ljusare tider i allt snabbare takt.

Att vi går mot ljusare tider innebär dock inte att vi går mot varmare tider. Borås Tidning rapporterar ikväll att kylan kommer att hålla i sig (läs mer) På vädersidan YR, förutspås natt-temperaturer till helgen som kommer som kan gå ner mot -15 grader. (läs mer)

Samtidigt som kylan sätter in så sätter bensinbolagen in prishöjningar. Bensinen är nu på väg mot den magiska 15 kronors gränsen igen. (läs mer) Usch….. så sett är det tur att dagens bilar drar ca: 0.5 liter milen jämfört med 1 liter när bensinen kostade 8 kronor litern. Så milkostnaden är trots allt ganska ofröändrad med en modern bensinsnål bil.

Med detta sagt, och dessa bilder tagna i Borås City under dagens lunch-promenad, önskas alla läsare en härlig fortsatt vecka, som lär bli kallare allt efter som veckan går mot helg.

Advertisements