Tags

, , , , , , ,


7H33 Borås – Reportage. Idag var det fint besök av marknadsledningen för Caparol Sverige i Boråsbutiken i Knalleland. Delar av redaktionen för 7H33 Borås var på plats för både en kort intervju och för att ta lite bilder.

Enligt Caparols marknadschef Per Törnqvist finns det nu äntligen en ny bra hjälp för oss som gillar att inreda med väggfärg och målarfärg! Caparol bygger denna vecka upp den nya stora färgkartan Matchguide i sina butiker.

Matchguide är en färgkarta som hjälper både hemmafixare och proffs att kombinera kulörer“, säger Per Törnqvist, och fortsätter “den efterfrågade och trendiga inredningsdesignern Pia Kennborns underbara färgsättningsförslag baserade på Caparols Matchguide färgkarta för väggfärger finns snart i hela Sverige“. Under Onsdagen installerades Matchguide färgkartskoncept i Caparols färgbutik i Knalleland i Borås. Butiken i Borås Stad är också en av de första butiker som fått det nya färgsättningsverktyget.

Färgkartan är gjord så att man är garanterad en snygg färgmatchning för väggfärg. Oberoende av vilket rum man vill måla om. Naturligtvis fungera Matchguide även för andra målarfärger än väggfärger.  “Färgkartan är gjord så att det faktiskt inte går att misslyckas” säger en glad Per Törnqvist och visar oss runt i en mycket trivsam färgbutik där man enligt Per får goda råd och erbjuds att handla både färg, tapeter och måleriverktyg ur Caparols stora sortiment.

Per avslutar med att säga att han är glad över att komma ut i bolagets butiker, och verkar särskilt glad över Caparols färgbutik i Knalleland i Borås, som enligt Per har mycket erfaren, kunnig och serviceinriktad personal, och att han gläder sig varje gång han får komma till Borås. Läs mer om Caparol (klicka här)

Advertisements