Taggar

, , , , , , , ,


7H33 Borås – Tipsar. Den 21 januari går årets mässa Resor och Mat av stapeln på Åhaga i Borås Stad. Mässan Arrangerades för första gången förra året och gjorde succé med över 2000 besökare. På årets mässa är det drygt femtio utställare som bjuder på restips, föreläsningar, smaker, dofter och upplevelser kopplade till två av livets goda ting – resor och mat. Stjärnkocken Leif Mannerström bjuder på sina personliga matminnen. ”– Vi hade ett fantastiskt bra genomslag under förra årets mässa. I år har vi sammanlagt tretton olika föreläsningar om resor och mat”, säger Maria Holtstrand, på Resia Affärsresor i Borås och en av projektledarna för mässan ”Det är roligt att vi lyckats få stjärnkocken Leif Mannerström som huvudtalare på årets Resor och Matmässa” säger Åsa Keim, projektledare för mässan och marknadschef på Citybutikerna. Leif Mannerström är känd av många för sina stjärnor i Guide Michelin och som domare i Sveriges Mästerkock på TV4. Mannerström kommer bland annat att dela med sig av sina bästa matminnen. ”– Mat och resor är mina två stora intressen i livet, så det är fantastiskt roligt att få medverka i ett sammanhang där jag kan kombinera det bästa av två världar. Resor och mötet med olika matkulturer kan ofta inspirera i matlagningen på samma sätt som att matupplevelser kan inspirera till att resa”, säger Leif Mannerström.

Mässan arrangeras av Resia och Citybutikerna på Åhaga den 21 januari mellan klockan 10 och 17. Sammanlagt finns 35 utställare med inriktning på mat och 25 utställare med inriktning på resor på plats under dagen.(läs mer)