Tags

, , , , ,

7H33 Borås – Nyheter. Godmorgon Borås. Idag har vi onsdag 26 oktober, och det är 59 dagar kvar till jul. Borås Tidning har idag två nyheter som kan vara aktuella och intressanta för många av 7H33 Borås läsare.

Den första har med Halloween att göra. Halloween infaller måndagen 31 oktober, men firas sannolikt redan i helgen på sina ställen med Halloweenfester. Ett stort problem kan föreligga i år, och det är en befarad dålig pumpaskörd. Borås Tidning talar om allt från “skräckscenario” till “monstuös brist” på pumpor i butikerna.. (läs mer – klicka här).

Den andra är en nyhet för alla våra mobilspelande Wordfeud älskare. För att få bättre regler har Svenska Akademien gått med på att låta Wordfeud använda Svenska Akademiens ordlista SAOL som regelbok. Nu blir det bättre ordning på vad man kan och inte kan skriva när man spelar Wordfeud. (läs mer – klicka här). En helt annan nyhet har med norrsken att göra. På YR:s hemsida (som har en mycket bra väderprognos för Borås inlagd i 7H33 Borås länklista) finns idag en artikel om starkt norrsken som synts i Bergen i Norge. Nästa gång starkt norrsken kan upptäckas är 20 november. Kanske är det så att även vi i Borås kan se norrsken kring detta datum om vi får klart väder. (läs mer – klicka här)

Advertisements