Tags

, , , , , , , , , ,

7H33 Borås – Tipsar. Idag var 7H33 Borås på jakt efter tapeter i Borås. Det förde oss ut till Dalsjöfors och Jonas som har Interiörhuset i Dalsjöfors. Och där hittade vi tapeter, i alla tänkbara färger och mönster. Förutom en jättevägg fylld med tapetprover, finns det hur många olika tapetböcker som helst.

Vi kan inte säga om Jonas har mest tapeter i Borås, Sverige eller i hela världen, däremot kan vi med bestämdhet säga att han har jätte mycket att välja på. Allt ifrån standardkvalitet till mycket exklusiva modeller och dessutom mycket nyheter.

Inte nog med att vi hittade allt och mer därtill i tapetväg, vi bjöds dessutom på gott eftermiddagskaffe och fick en mycket trevlig pratstund och goda råd från en riktig färg, kakel och tapethandlare. 7H33 Borås ger betyget “kanonbra” för ett mycket trevligt besök. Förutom tapeter har Jonas en hel butik fylld med färg, kakel och klinker. Jonas säljer förutom tapeter även färg från Caparol och ett fantastiskt sortiment med kakel och klinker från Stigs Kakel.

Tapeterna kommer från så många olika tapetfabriker att vi helt tappade räkningen…..  (läs mer – klicka här)

Advertisements