Tags

, , , , , ,

7H33 Borås – Weekend. Trött efter mycket dansande på Handelskammarens 350 års kalas igår (läs mer – klicka här), så har dagen använts till välbehövlig vila. Men nu är det dags att ta en titt på dagens mediarapportering. Som vi tidigare skrivit här på 7H33 Borås så kallades det till presskonferens för Waste Recovery projektet igår (läs mer – klicka här). Borås Tidning återger nu att Waste Recovery är på väg in med vårt boråskunnande i allt från Brasilien, Vietnam, Kina till Nigeria. (läs mer – klicka här).

7H33 Borås fortsätter också enträget att bevaka förberedelserna inför julen. Det är nu 70 dagar kvar till julafton, och Göteborgs Posten publicerar idag sitt recept på “Dunderglögg 2011” och skriver att det är hög tid att påböja glöggproduktionen i slott, stuga och koja. Idag är det endast 6 veckor kvar till första advent, och en bra glögg skall enligt GP stå och “dra” allt mellan 3-6 veckor. (läs mer – klicka här).

Dagens tänkvärda reportage och lästips kommer hittade vi i Dagens Nyheter och det handlar om familjerådgivaren Ingrid Wase i Stockholm som bor i en lägenhet som är elva kvadrat. Med endast elva kvadratmeter, så påverkas mycket i hur man tänker och agerar enligt reportaget, förutom den uppenbara fördelen att det endast tar “fyra minuter” att städa hela lägenheten. (läs hela artikeln – klicka här)

Advertisements