Tags

, , , , , , , ,

7H33 Borås . Recension. För första, och kanske enda gången i 7H33 Borås historia, utdelas idag recensionen och det subjektiva betyget “Världsklass“.

Detta till Stigs Kakel, som är en del av KakeldaxGruppen. Stigs Kakel ligger i Hisings Kärra och i Högsbo i Göteborg och grundades för 31 år sedan. Allt sedan starten 1980 har man försett både Göteborgare, Boråsare och övriga Västgötar med kakel och klinker, dessutom av mycket bra kvalitet till lika bra priser.

Vi Boråsare har under åren kunnat köpa kakel från “Stigs” i flera butiker i Borås. Den som nu håller flaggan högst för Stigs Kakel i Borås är JonasInteriörhuset i Dalsjöfors. (hitta Interiörhuset – klicka här). Betyget “Världsklass” till Stigs Kakel grundas på följande subjektiv omdöme: Personalen är i världsklass och det är ett team som utmärker sig i både kunskap och engagemang, och som alltid gör sitt yttersta för varje kund som kliver in genom dörren, allt ifrån säljare till killarna och tjejjerna på lager och inköp. Att man dessutom har ett mycket bra, brett och prisvärt sortiment, allt som behövs för ett byggprojekt där kakel och klinker ingår, och lokal service i Borås genom Interiörhuset i Dalsjöfors, gör att Stigs får detta superbetyg.

Måhända har redaktören för 7H33 Borås blivit påverkad av den extremt goda korv som ofta grillas av Lasse & Mats i Hisings Kärra, och låtit denna “stiga” sig något åt huvudet en dag som denna, men korven till trots är “Världsklass” det enda som man kan säga om Stigs. (Läs mer om Stigs Kakel – klicka här). Stigs Kakel hittar du förutom på hemsidan även på facebook (klicka här) och på bloggen Kakelbloggen (klicka här)

Advertisements