Tags

, , , , , , , , ,

7H33 Borås – Breaking News På sidan MyNewsDesk hittar man många pressreleaser och nyheter som släpps av företag och städer. Bland annat har Borås Stad en egen pressida på mynewsdesk. (klicka här). Vid en sökning efter aktuella nyheter kring Borås finner man idag följande nyheter:

Västtrafik: “Söndagen den 21 augusti återgår Västtrafik till vintertid i trafiken.” (klicka här)

Borås Stad: Ny vision för Borås Stad. Torsdagen den 18 augusti 2011 var första dagen i en ny tid för Borås Stad. I torsdags började kommunens nya arbete för att bygga upp en vision och en strategi för det framtida Borås. (klicka här)

Borås Djurpark: Lejonungarna 5 veckor. “Den 10 juli födde djurparkens lejonhona Jamila två stycken ungar, som namngavs till Juba och Jinja. De tas väl omhand av Jamila frånsett att hon för tillfället inte har tillräckligt med mjölk till de små. Detta innebär att djurvårdarna får stödmata ungarna några gånger under dagen, allt för att vara på den säkra sidan.Det innebär också att vi låter alla tre vara avskilda ännu en tid, allt för att de skall få vistas i en så trygg och lugn miljö som möjligt.” (för att se film med lejonungarna – klicka här)

Advertisements